27, 28, 29



Okej så hur kul är det inte med min nya kamera då? Jag är iallafall svinnöjd vilket ni också borde vara eftersom ni får lite bilder att kolla på här i sveriges tråkigaste blogg. 

Iallafall så har vi ses sist firat mamma den 27e. Mormor, morfar, farmor och Lars kom till oss på trerätters, mycket gott och trevligt hehe. På kvällen kom Gustav till mig och tog hand om mig lite, tur jag har han. Han sov här och vi myste på hela dagen tills det var dags att åka till mitt andra hem aka Skeå kraft arena. 

Vi åt först middag på nån mysko restaurang eftersom det var mammas riktiga födelsedag. Hade inte så höga förväntningar när vi klev in men det var supergod mat! Sen var vi på plats i Arenan två timmar före matchstart och då händer det grejer ska ni veta. Jag gick till shoppen och när jag kommer upp igen står Calof där en meter ifrån mig! Sprang såklart till min bror och skröt om vem jag just sett, så vi går dit igen och får se massa fler spelare. Men Calof var klart fränast, synd inte kungen aka kapten aka Jimmie Ericsson visade sig. Det kanske blir nästa gång. Ska helt klart vara där två timmar i förväg varje gång. Det sjuka är att vi har varit där så många gånger iår så man känner igen stammisarna, och tydligen dom oss eftersom dom har börjat hälsa även utanför arenan (på ica igår haha). Sjukt roligt! 

Det blev ju iallafall en förlust, 2-3. Men det var en otroligt jämn sådan. Skeå hade första, Frölunda andra, och tredje vet jag inte riktigt vad jag tycker (jag mådde mest illa och var yr pga alldeles för mycket folk och eftersom jag är så kort står jag under alla och får ingen luft) men Frölunda hade nog första 10 och Skeå sista 10. Sen kan man ju inte riktigt säga så heller eftersom det inte är nån som har en hel period, men överlag, ni förstår vad jag menar liksom. (Tänkte sammanfatta matchen kort, hur gör man det ens) Men jag måste nog säga att Frölunda förtjänade vinsten den här gången. Vi tar er nästa gång hehe. 

Idag har jag varit i Luleå och tömt det sista i pappas farbrors lägenhet men kan inte skriva mer om det för detta inlägget är alldeles för långt nu. Godnatt!
Allmänt | | Kommentera |
Upp