Helgen som gått

I fredags lunchade jag med mormor på Nolia, något sorts kött med potatis var det, supergott. Hämtade Malin på jobbet halv 5 för att sen åka till henne och börja göra iordning middag och allt annat som skulle fixas innan hennes gäster kom klockan 7. Vi skulle alltså fira Malin som hade fyllt vuxen. Känns lite sjukt att vi börjar fylla 20 nu, jag tänker fortfarande att jag är 16 typ. Det blev en lyckad kväll iallafall och hon verkade nöjd med sin present från mig som var en spadag på Clarion i luleå.
Lördag mös jag med killen och på kvällen såg jag hockey, bara från soffan dock eftersom det var lite långt till Karlskrona hehe. Hur matchen gick behöver vi inte prata om, vi lämnar den bakom oss :-)
Och idag har jag sett bio med mormor, "En underbar jävla jul". Den var kul, en typisk svensk film som spårar. Men jag gillar ju sånna ibland. Nu sitter jag i nystädat rum och tänkte se nåt bra på Netflix och äta massa bullar. Mysig söndagskväll, känner jag måste slappna av lite och fortsätter nog med det imorgon också. pusspuss
Allmänt | | Kommentera |
Upp